Яценюк: «Наш ворог – це жадоба до влади, жадоба до грошей, це страх, це зневіра. І все це сконцентровано у цьому режимі”.

У Києві на Михайлівській площі сьогодні відбувся мітинг “Україна проти Януковича”, організований партією “Фронт Змін”, за участю БЮТ.
Член “Фронту Змін” Андрій Пишний зачитав резолюцію мітингу. “Ми вимагаємо дострокових виборів президента! Януковича у відставку”
Перед цим Турчинов зазначив, що навіть на Донбасі, який більше за всіх підтримував нинішню владу, “чорнобильці з вилами йдуть проти влади”.
“Тепер Донбас стає їхньою могилою, де вони будуть закопані”, – виголосив він.
“Єдине, що ми можемо протиставити цій навалі, це нашу єдність. Єдність наших сил. Ми починаємо реально координувати наші дії. Ми повинній йти разом і разом перемагати. Не звертаючи уваги на спроби адміністрації президента розколоти опозицію”, – заявив Турчинов.
У свою чергу Яценюк заявив: “Нинішня влада перестала називатись владою. Забудьте слово “влада” по відношенню то Януковича, Азарова та Партії регіонів. Влада йде від Бога, а це – режим”.
“Я хочу щоб ви мене почули – цей президент піде, в Україну прийде нова ера, на яку кожен з нас сподівається”, – додав він.
Він також пояснив, що ця акція спрямована “не проти особистостей, а проти принципів”.
“Наш ворог – це жадоба до влади, жадоба до грошей, це страх, це зневіра. І все це сконцентровано у цьому режимі”, – заявив Яценюк.
“Буде боротьба, будуть втрати, будуть перемоги. Наше завдання – парламентська кампанія. Те, що сьогодні на цій сцені знаходяться наші політичні партнери, свідчить, що ми разом! Опозиція зробила висновки. Ми йдемо єдиним фронтом по мажоритарним округам”, – додав він.
Після промов лідерів люди вигукують “Владу геть!”, “Банду геть!” .Люди тримають жовто-блакитні прапори, прапори Фронту змін та БЮТ.

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки ніхто не голосував)
Завантаження...

Залишити коментар

Gallery
1 2 17 p1010265
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031