Єгор Соболєв захищає Віталія Журавського, а його однопартійці пишуть до прокуратури скарги на демократичного кандидата Павла Дзюблика

Лідер політичної партії «Об’єднання «Самопоміч» на прес-конференції в Житомирі отримав від журналістів таке запитання:
– На минулому тижні ми стали свідками, як Ви публічно вибачались за дії людей, які прийшли Вас підтримати при розгляді проекту Закону «Про очищення влади». Ви публічно захищали людину, яка до останнього була офіційним радником Януковича. Яка була автором проекту одіозного Закону проти свободи слова, яка голосувала 16 січня за включення до порядку денного диктаторського закону. І ця людина зараз балотується до Верховної ради по 66-му округу.
В той же час, Ваш «однопартіець» пан Дерев’янко направляє до прокуратури скаргу на кандидата в нардепи по цьому ж округу -пана Дзюблика. Скаргу на людину, яка була на майдані та є представником демократичних сил.
Як Ви вважаєте, чи не є все це ланками одного ланцюга? Та при цьому, пан Журавський намагається використовувати такий громадський інститут, як «Люстраційний комітет»?
На це запитання Єгор Соболєв заявив, що вперше чує про такі «запити» свого однопарійця. А щодо подій навколо екс-регіонала, то цей діяч був єдиним, хто голосував за «Закон про очищення влади» в першому читанні, показуючи приклад своїм колишнім колегам по партії. За його словами, інцидент зі сміттєвим баком – це прикра помилка, якої припустились мітингувальники, які звернули свій гнів саме на Журавського. До речі, останній перед голосуванням за законопроект виступив із закликом проголосувати за цей закон, оскільки громадськість настільки розлючена, що може прокатати в смітнику будь-якого депутата.
Єгор Соболєв також зізнався, що автором законопроекту є громадськість, саме тому для його прийняття потрібні були підписи депутатів, які фактично не мають ніякого відношення до проекту цього закону.
Присутній на прес-конференції колега Соболєва Олександр Данченко висловив думку, що серед регіоналів є також «гарні люди», з якими можна домовитись. Соболєв цю тезу також підтримав. Мовляв, «регіонал» це не тавро – просто хай декілька років відпочинуть від влади.

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 голосів, середнє: 5,00 з 5)
Завантаження...

1 коментар to “Єгор Соболєв захищає Віталія Журавського, а його однопартійці пишуть до прокуратури скарги на демократичного кандидата Павла Дзюблика”

  • zemlak says:

    В Володарськ-Волинському районі Житомирської області колишнього члена Партії регіонів нардепа Віталія Журавського невідомі люди закидали яйцями і облили водою
    Як стає зрозуміло з коментарів автора відео, люди, які зірвали зустріч скандального нардепа з ​​виборцями, є бійцями добровольчого батальйону «Айдар». А однією з причин такої «теплої» зустрічі народного обранця, ймовірно, є помста за полеглого товариша – автор вимовляє фразу: «За нашого соратника Льошку Богуша».

    Відзначимо, що це вже не перший раз, коли Журавський може відчути на собі «народну любов». Так, 16 вересня під час мітингу біля Верховної Ради екс-«регіонал» опинився у сміттєвому баку.

    Нагадаємо, законопроекти Журавського і його діяльність як народного депутата не раз викликали гучний резонанс в українському суспільстві. Так 18 вересня 2012 Верховна Рада проголосувала за його законопроект «про наклеп», який дозволяє садити журналістів. Зокрема, за наклеп пропонувалося карати ув’язненням до 3 років і великими штрафами.

Залишити коментар

Gallery
23 33 dsc09628-4 img_6080
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930