День відкритих дверей у Головинському ВПУНТі

День відкритих дверей у Головинському вищому професійному училищі нерудних технологій зібрав чималу кількість гостей – випускників загальноосвітніх навчальних закладів району 2011 року, у яких відповідальна пора – визначначення професійної, а отже й життєвої стежини.

Усіх присутніх привітав директор Головинського ВПУНТу В’ячеслав Максимчук, який розкрив перспективи навчання в училищі і запросив школярів на навчання. Про спільні плани училища і ТОВ «Головинський кар’єр «Граніт» повідав керівник підприємства Федір Горбань.

Так як розповіли учні ВПУНТу про кожну із професій, яку вони освоюють в училищі – не розповість ніхто. Надзвичайно душевно і навіть романтично закликали вони школярів стати каменярами, кухарями, будівельниками, механізаторами, екскаваторниками, водіями, електрогазозварювальниками, бухгалтерами – цих та інших професй навчають у Головиному. А ще училище – справжня затишна домівка для учнів, де створені усі умови перебування, навчання, творчості. Усе це розповіли потенційним учням – учні теперішні, які задоволені, що потрапили саме в цей навчальний заклад. У своїй художньо-публіцистичній презентації ВПУНТу вони розповіли історію училища, показали усі аспекти навчально-виховного процесу.

А до цього діти мали змогу побачити все власними очима  – відбулася оглядова екскурсія училищем, його кабінетами, майстернями, спортивною та актовою залами, музеєм, бібілотекою, їдальнею, де всіх бажаючих пригостили чаєм із власноруч випеченими пиріжками.

Крім основних своїх професій учні представили й заняття у гуртках, які діють в навчальному закладі. У холі гості мали нагоду насолодитися справжніми художніми витворами від  юних кухарів, які в загальному можна назвати овочево-фруктовою фантазією. Свої вміння вони радо демонстрували всім охочим в «режимі он-лайн». Поряд над художніми картинами на камені (називається це карбуванням на камені) трудилися юнаки І курсу. Демонстрували свої вміння й учасники гуртка декоративно-прикладного мистецтва: це писанкарство, вишивання, оригамі тощо.

А вкінці як зазвичай був чудовий концерт – пісні, вірші, гру на музичних інструментах та танці представили юні таланти училища та їх наставники.

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 голосів, середнє: 5,00 з 5)
Завантаження...

Залишити коментар

Gallery
11 p1010265 122
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930