Чому не працює офіційний сайт Черняхівської райдержадміністрації?

Ні жителі Черняхівщини, ні будь-хто взагалі вже давно не можуть читати новини району на офіційному сайті райдержадміністрації. Чому? Тому що він не працює по-справжньому. Вірніше не оновлюється: останні новини розповідають про святкування в Черняхові Дня Соборності України. То що, майже три місяці на Черняхівщині не відбулося нічого нового? Чи районна влада тепер не є відкритою для свого народу? Особливо ж для людей молодших, які здобувають інформацію про навколишній світ в основному з інтернету? Чи, може, справа в чомусь іншому? Може, в адміністрації бракує спеціалістів, щоб працювати з сайтом, поповнюючи його? Згадаймо, що вперше створила сайт райдержадміністрації колишній її працівник Олена Оникійчук, яка здійснювала його технічне й частково інформаційне обслуговування. Оновлювали сайт головні спеціалісти із внутрішньої політики: Тетяна Тарнавська (нині працює в редакції газети «Нове життя») та Максим Мамбетов (повернувся в балет Житомирського обласного музично-драматичного театру ім. І.Кочерги, звідки й прийшов працювати у Черняхівську райдержадміністрацію на вищезазначену посаду).

Не так давно ті черняхівці, які побували на святковій виставі у Житомирському музично-драматичному театрі імені Кочерги у день професійного свята служителів Мельпомени й Терпсіхори, могли спостерігати, з яким захопленням недавній працівник райдержадміністрації Максим Мамбетов виконував роль Північного Оленя в епізоді зі «Снігової королеви». Радість, яка світилася в його очах, була, напевне, спричинена ще й тим, що він уже більше не працює в Черняхівській райдержадміністрації.

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки ніхто не голосував)
Завантаження...

1 коментар to “Чому не працює офіційний сайт Черняхівської райдержадміністрації?”

  • v1oletta says:

    А чому Ви не написали про людей які відновлювали сайт після Олени Оникійчук, і про те скільки керівництво Черняхівської РДА заплатило цим людям за надані послуги?

Залишити коментар

Gallery
2 29 dsc_0195 100_1617
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930