Давайте ще дружніше допомагати пораненим героям – захисникам України

 На сході України йде війна. Але це не лише горе Донбасу, а цілого народу, бо там гинуть і зазнають поранень наші хлопці. Тому  ніхто не може залишатися осторонь потреб людей, які ціною власних життів та здоров’я захищають усіх нас.

Активну позицію у даній ситуації займає Черняхівська районна громадська організація «Україна – це Ми», яка використовує і власні можливості, і звертається до керівників підприємств, установ та організацій району з проханням надати грошову допомогу пораненим військовим з району, яких зараз уже двадцять семеро.

Варто зауважити, що це не поодинока акція даної організації. Нагадаємо, що в липні на її заклик про допомогу відгукнулося ТОВ «Хорос» та надало 40 тисяч гривень пораненим  із району.

Цього разу у відповідь на звернення голови керівної ради Черняхівської районної громадської організації «Україна – це Ми» Павла  Дзюблика фінансову допомогу пораненим надали: ТОВ «Агростем», виконавчим директором якого є Ю.В.Крижанівський (10тис.грн), приватний підприємець Т.Г.Іваницька  (1тис.грн), управління Пенсійного фонду України в Черняхівському районі  (240грн).

Третього  вересня Павло Володимирович, який очолює не лише цю громадську організацію, а й весь Черняхівський район,  передав родичам 5-ти тяжкопоранених із району –  Марії Михайлівні Грищенко,  Олені Вікторівні Огородник,  Майї Андріївні Рубан,  Галині Миколаївні Кондратюк та Надії Степанівні Єфімчук  по 2 тисячі гривень кожній на лікування їхніх рідних – наших земляків.

Павло Володимирович цікавився станом юнаків, їхніми потребами. Закликав матерів та родичів звертатися по допомогу. Пообіцяв, що докладе максимум зусиль, аби стан військових покращився, бо лихо спіткало не лише їхні сім’ї, а й усіх нас.

Жінки дякували за небайдужість Павлу Володимировичу, усім  благодійникам  і наголошували, що фінансові потреби їхніх дітей на лікування дуже великі.  Майя Андріївна Рубан  розповіла, що медикаменти на лікування її сина у Вінницькому госпіталі обходяться в одну тисячу гривень на день і без допомоги волонтерів та меценатів (серед яких і черняхівці) їхня сім’я не змогла б оплатити його, а її син, крім того,  потребує операції  із встановлення пластини в череп, оскільки ¼ його була роздроблена в бою. Така пластина  коштує близько 100 тисяч гривень, а це, на жаль, ще далеко не кінець лікування…

Тому звертаємося до всіх людей, які не просто дивляться новини, а й усвідомлюють їх, – допомогти, бо красномовною є назва організації, яка  доклала зусиль для того, щоб віднайти кошти  пораненим і означає, що Україна – це не хтось та десь, а усі МИ, а разом  Ми – сила. Час усвідомити це!

DSC05961DSC05962

 

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 голосів, середнє: 5,00 з 5)
Завантаження...

Залишити коментар

Gallery
1 19 21 100_1598
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031