Сьогодні вночі в центрі Черняхова керівництво району і містечка, працівники бюджетних установ і члени Партії регіонів взяли участь у мітингу-реквіємі, присвяченому початку Великої Вітчизняної війни

Голова Черняхівської райдержадміністрації Сергій Поліщук зазначив, що це вшанування відбувається з ініціативи Партії регіонів і тепер акція пам’яті початку Великої Вітчизняної війни відбуватиметься традиційно. На мітингу також виступили керуючий справами апарату Черняхівської районної ради Микола Жилінський, очільник ветеранів війни і праці Черняхівщини Іван Долженко та черняхівський селищний голова Іван Бабицький. Промовці висловлювали свою шану радянським воїнам-визволителям, бажали здоров’я ветеранам і наголошували на вічній пам’яті полеглим. Після цього відбулося покладання квітів. Хор ветеранів «Золота осінь» виконав пісню, присвячену визволителям.
Державні Прапори України з чорними стрічками на будівлях установ і організацій були приспущені. Загалом же траурний мітинг відбувся під прапорами Партії регіонів.

SDC13501SDC13506SDC13505SDC13502SDC13508SDC13500 (2)

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (4 голосів, середнє: 4,00 з 5)
Завантаження...

6 коментарів to “Сьогодні вночі в центрі Черняхова керівництво району і містечка, працівники бюджетних установ і члени Партії регіонів взяли участь у мітингу-реквіємі, присвяченому початку Великої Вітчизняної війни”

  • Харон says:

    Спекулюють безсовісні на горі людському.До виборів готовляться.

  • Юрій Малашевич. says:

    Маючи бажання прокоментувати дану статтю наперед зазначу що коментар має бути у форматі трьох вимірів, а саме: політичної визначеності про що власне вже почалась мова в самій публікації, історичної оцінки та філософського роздуму над цією трагедією. Перш завсе чи має значення політичне забарвлення цієї акції, маю на увазі що акція вшанування пам*яті і жертв ВВВ по всій країні мала відвертий політичний піар-характер і з цим важко непогодитись, все це відбувається в умовах економічної кризи, катастрофічного дифіциту бюджету, зростання зовнішнього боргу та падіння виробництва. По друге необхідно чесно та сміливо відповісти на головне питання: ХТО ВИНЕН В ЦІЙ ТРАГЕДІЇ? ХТО ЇЇ ДОПУСТИВ? ЯКА ГОЛОВНА ПРИЧИНА ПОЧАТКУ ВЕЛИКОЇ НАЦИСЬКО-РАДЯНСЬКОЇ ВІЙНИ. Відповідь проста – керівництво СРСР на чолі зі Сталіним. Щоб довго та нудно не розповідати про дружбу, співпрацю та стратегічне партнерство між соціалістичним СРСР та націонал – соціалістичним німецьким рейхом в період 1933- 1941 рр. скажу так – Другу Світову Війну розв*язали: Націонал-соціалістична Німеччина та СРСР перебуваючи в стані таємної домовленості щодо поділу та окупації Польщі, та взаємно напавши на цю країну в період 1 – 17 вересня 1939 року, а вже після цього і самі зіткнулись між собою 22 червня 1941 року ознаменувавши початок Великої нацисько – радянської війни як основної частини Другої Світової. ТОЖ ЩЕ РАЗ ВІДДАМО НАЛЕЖНЕ УЧАСНИКАМ ЦІЄЇ СТРАШНОЇ ВІЙНИ! ВІЧНА ПАМ*ЯТЬ ЖЕРТВАМ ЦІЄЇ ТРАГЕДІЇ! СЛАВА ГЕРОЯМ ЩО ЗАГИНУЛИ ПІД ЧАС ЦІЄЇ ВЕЛИКОЇ І НЕСПРАВЕДЛИВОЇ ВІЙНИ, А ТИМ ЩО ВИЖИЛИ БАЖАЄМО МІЦНОГО ЗДОРОВ*Я ТА ДОВГИХ, ДОВГИХ РОКІВ ЖИТТЯ!

  • zemlak says:

    це так регіони хочуть симпатію завоювати?Завоювали ,але наоборот!Якщо відверто,то на голову це не налазить!Тут коментарі відсутьні і лишні!

  • objecto says:

    Як же правдиво звучить “сьогодні вночі” …Це подалі від ока людського, щоб не бачили запроданців, які стояли під тими ганебними стягами !

    • balzamyn says:

      Цих людей які прийшли вночі підрозписку на мітинг – важко назвати запроданцями. Більша половина з них все розуміють. Але кожен переживає за свою роботу і щоб не вигнали.

  • Юрій Малашевич. says:

    Районна організація ПР і так “висяча” голосу народа за безкоштовну рекламу, а взагалі дійсно багато з людей прийшли на той цей мітинг проти власної волі та сумління, будучи керованими своїм страхом. Соціально – матеріальний чинник поки що переважає над їх власними переконаннями та серцем, нажаль.

Залишити коментар

Gallery
dsc083613 17 18 30
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930