Черняхівська молодь добре відпочила

У цю п’ятницю в «Клітці» відбулася вечірка «Revolution party», на якій зібралися прихильники клубної музики та бажаючі весело провести час. Черняхівська молодь мала змогу потанцювати під музику різних стилів, таких, як-от: Trance, House, Drum&Bass, Dubstep, Tech house, Techno, Electro та інші. Слава організаторам за те, що намагаються підняти нашу «Клітку» на вищий рівень та за гарно проведений вечір у п’ятницю. Сподіваємося, що це не остання цікава вечірка за це літо, адже висувалися пропозиції щодо R’n’B «паті». Тож будемо надіятися, що вона все-таки відбудеться.

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки ніхто не голосував)
Завантаження...

6 коментарів to “Черняхівська молодь добре відпочила”

  • Autogen says:

    Спасибо вам конечно что вы следите за всеми нашими действиями и хотябы немного нас поддерживаете. Просто можна былобы делать ето каждую пятницу и пеное пати я предлагал….все ето в планах но наверное только моих потомушто кроме меня и моих друзей которые помагают мне ето все делать оно никому ненадо…все говорят и так пойдут…а на чтото серезное нада деньги их никто не хочет виделять…вот так ето все прискорбно….в анело хоть можна уболтать когото чтобы ето или иное сделать он а тут ни как на что хватит своих денег так то и получается…а по поводу следуюсчих вечеринок я думаю нада чтобы люди сами предлагали в каком стиле они хотят отриватся….

    • olenazelena says:

      Дякую за коментар. На мою думку, марно надіятись, що люди самі будуть щось пропонувати. Треба брати діло в свої руки, адже більшість, можливо, і хоче змін, та чомусь не висуває ніяких пропозицій. Я вважаю, що треба влаштувати якесь опитування серед молоді. Запитайте, чого вони бажають, очікують.
      Якщо потрібна моя допомога, то я завжди рада розпіарити якусь ідею, написавши статтю, аби тільки покращити відпочинок молоді нашого містечка. Якщо хочете надіслати мені інформацію для майбутньої статті про вас, звертайтесь за адресою zelenaolena@yandex.ru

      • Autogen says:

        в том то и прабл что мы их спрашиваем а они молчат….по поводу стати о чем посчитаете нужным о том и пишите у вас вроде нормальн ополучается…..

  • Virka says:

    Надіємось,що в майбутньому наші організатори будуть організовувати та зацікавлювати наших мешканців до ще більш цікавих заходів!

  • vOva says:

    Я не против rnb вечеринки….Думаю, в черняхове есть много людей кто слушает такое. Почему бы не слелать?..

Залишити коментар

Gallery
18 22 24 32
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930