Відбулася третя сесія Черняхівської районної ради VII скликання

22 грудня 2015 року відбулась третя сесія Черняхівської районної ради VII скликання. На засіданні були присутніми 31 депутат із 34 обраних. В роботі сесії крім самих депутатів, голови та заступника районної ради взяли участь: голова Черняхівської РДА – Анатолій Підлісний, начальники управлінь, відділів райдержадміністрації, селищний голова Черняхова – Іван Бабицький, сільські голови, представники засобів масової інформації.

На початку сесії під час затвердження порядку денного депутати зняли декілька питань у зв’язку із судовими рішеннями та вже хотіли затвердити порядок денний, але тут їх очікував невеличкий сюрприз від депутата Черняхівської ради від партії “КОНКРЕТНИХ СПРАВ” – Анатолія Мельниченка, який запропонував внести до порядку денного ряд депутатських запитів. Перший запит до міністра охорони здоров’я щодо поновлення посад лаборантів та стоматологів у сільських амбулаторіях. На підтримку запиту висловився і голова Черняхівської РДА Анатолій Підлісний.

1

Інші два запити адресувалися керівнику райавтодору та Троковицькому сільському голові. Голова районна ради сказав, що запити повинні вноситися до сесії, щоб їх розглянули на комісіях, а тому пропонував перенести їх розгляд на наступну сесію. Анатолій Мельниченко зіславшись на регламент наполіг на включені їх до порядку денного. Депутати підтримали внесення вказаних запитів до порядку денного, а в подальшому підтримали їх і під час розгляду.

2

Далі депутати затвердили Положення про постійні комісії районної ради УІІ скликання, розглянули ряд земельних питань та перешли до питань комунальної власності. Цікавим питання було затвердження розпорядження голови районної ради № 71 від 14.12.2015 р. «Про преміювання головного лікаря Черняхівського ТМО Ніколайчука В.В.». Незважаючи на те, що перед сесією частина депутатів говорили, що не будуть підтримувати таке рішення, врешті-решт таке рішення було прийнято.
Після цього перешли до блоку питань “РІЗНЕ”: затвердили Угоду між Житомирською обласною та Черняхівською районною радами, розглянули ряд депутатських запитів депутатів ще VI скликання та ще декілька питань.
3

4 5
Ось так і пройшла третя сесія Черняхівської районної ради VII скликання. Організовано та швидко. Депутати підтримали всі рішення, які були винесені на сесію. Нажаль вони чомусь не хочуть дискутувати по тих чи інших питаннях, а просто голосують в основному “ЗА”.

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (4 голосів, середнє: 4,00 з 5)
Завантаження...

Залишити коментар

Gallery
14 27  img_1073
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031