У Брусилівській музичній школі відбувся захід з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

8 листопада в Брусилівській музичній школі відбувся захід з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва. За дорученням народного депутата України Павла Дзюблика, йогопомічник мала нагоду привітати сьогодні усіх працівників культури та майстрів народного мистецтва Брусилівського району з прийдешнім професійним святом та вручити Почесні грамоти та Почесні відзнаки МІНІСТЕРСТВА КУЛЬТУРИ УКРАЇНИ.
Почесними грамотами профільного Міністерства нагороджено працівників сфери культури:
ФІЛОНЕНКО Ларису Миколаївну – начальника відділу культури, туризму та діяльності засобів масової інформації Брусилівської селищної ради;
КОВАЛЯ Валентина Миколайовича – головного спеціаліста відділу освіти, культури, охорони здоров’я, сім’ї, молоді та спорту Брусилівської районої державної адміністрації;
ЦАРЕНКО Тамару Василівну – художнього керівника народного жіночого вокального ансамблю «Молодички»;
ЧМІЛЬ Ірину Вікторівну – керівника аматорського вокального ансамблю «Калинонька» Биківського сільського клубу.
Почесними відзнаками Міністерства нагороджено:
ЛАВОРЧУК Тетяну Феліксівну – керівника народного вокального ансамблю «Чарівниця» Брусилівського селищного Будинку культури;
БАСАЛКЕВИЧ Лідію Іванівну – керівника вокального ансамблю «Долинянка» Долинівського сільського Будинку культури.
За вагомий особистий внесок у розвиток національної культури і мистецтва, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва!

Від щирого серця вітаємо вас зі святом! Ваша праця завжди на виду: ви створюєте людям свято, допомагаєте молодому поколінню долучатися до справжніх витоків української культури, бачити в ній все саме найкраще і цінне. Відкриваєте чисте живе джерело світової культури. Знайомите зі скарбами людської цивілізації.
Культура — найважливіша складова нашого життя. Це відображений в різних проявах і традиціях самобутній дух народу. Невловимою невидимою силою ваша робота єднає всіх нас, допомагає зберегти індивідуальність і робить жителів Брусилівщини несхожими на інших українців. Просвітницький характер вашої діяльності несе в собі світло, любов та красу, примножує культурну спадщину нашого району. Бажаємо вам вдячних цінителів вашої праці, невичерпного натхнення, потужної творчої енергії, з ентузіазмом шукати і втілювати в життя свої приголомшливі ідеї, перетворювати задумане в шедеври! Нехай ваша праця буде гідно нагороджена, а заслуги не залишатимуться непоміченими!
Зі святом!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки ніхто не голосував)
Завантаження...

Залишити коментар

Gallery
13 14 23 122
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031