Розвиток фізичної культури і спорту залежить від нас всіх

Саме з такою назвою з’явилася стаття в районній газеті “Нове життя” після публікації про запит обласного депутата П.В.Дзюблика, щодо неправомірності дій керівництва району. Цапом відбувайлом обрали В.В.Василикова. Далі публікуємо текст оригіналу.

14 грудня 2010 року відбулися установчі збори Житомирського обласного благодійного фонду «Розвитку фізичної культури і спорту та Олімпійського руху».

Головною метою діяльності Житомирського обласного благодійного фонду «Розвитку фізичної культури і спорту та Олімпійського руху» є безкорислива діяльність, як спрямована на надання матеріальної, фінансової, благодійної та іншої допомоги провідним спортсменам, тренерам, спортсменам-інвалідам, ветеранам спорту, фахівцям галузі, обласним федераціям з видів спорту, дитячо-юнацьким спортивним школам, спортивним клубам, громадським організаціям фізкультурно-спортивної спрямованості, фізкультурно-спортивним товариствам та забезпечення будівництва, реконструкції та ремонту спортивних споруд на території області.

Завданнями та напрямами діяльності Фонду є:

– надання правової, інформаційної, матеріальної допомоги членам Фонду;

– представлення та захист законних інтересів членів Фонду в державних, громадських організаціях та установах;

– розробка та проведення організаційних, оздоровчих та громадсько-масових заходів, які сприяють досягненню мети Фонду;

– організація та проведення масових заходів, спортивних змагань, конференцій, семінарів, зустрічей, обмін інформацією та методами організації роботи;

– створення економічної та фінансової бази для втілення в життя мети Фонду;

– сприяння, налагодження зв’язків між джерелами допомоги і тими, що потребують;

– розвиток спортивної інфраструктури в області, забезпечення будівництва нових спортивних споруд, реконструкція і капітальний ремонт діючих;

– сприяння навчанню талановитої спортивної молоді, підготовці фахівців-практикантів з числа провідних спортсменів;

– здійснення власних програм, спрямованих на реалізацію мети Фонду;

– здійснення благодійної діяльності в установленому чинним законодавством порядку;

– здійснення зовнішньоекономічної діяльності в установленому чинним законодавством порядку;

– створення установ, організацій, підприємств із статусом юридичної особи для виконання програм Фонду;

– засновувати, бути співзасновником засобів масової інформації та надавати допомогу існуючим;

– приймати на себе витрати по безоплатному, повному або частковому утриманню об’єктів благодійництва, інших заходів, не заборонених законом.

Предмет діяльності Фонду – добровільна безкорислива пожертва фізичних та юридичних осіб у поданні матеріальної, фінансової, організаційної та іншої благодійної допомоги.

До складу правління Житомирського обласного благодійного фонду -Розвиток фізичної культури і спорту та Олімпійського руху» увійшли:

Рижук Сергій Миколайович, Гула Раїса Миколаївна, Балюрко Віктор Степанович, Чигир Михайло Андрійович, Орлов Ігор Віталійович, Дейсан Микола Миколайович, Дебой Володимир Михайлович.

Наглядову Раду Житомирського обласного благодійного фонду «Розвитку фізичної культури і спорту та Олімпійського руху» очолила Ємченко Ганна Григорівна.

14 березня цього року на апаратній нараді з керівниками районних служб було підтримано ініціативу щодо участі Черняхівців в наповнення обласного благодійного Фонду.

Учасники наради підтримали пропозицію по збору коштів, виходячи з середньоденної заробітної плати працюючого від посадового окладу, тобто 43 гривні.

За підсумками роботи головою райдержадміністрації та головою районної ради видано доручення керівникам районних служб, організацій, установ провести роз’яснювальну роботу серед населення щодо добровільних пожертвувань і утвердження гуманізму, милосердя та благодійництва на теренах району.

Кошти, що будуть благодійно зібрані, повернуться в район і будуть направлені на розвиток масової фізичної культури і спорту та зміцнення матеріальної бази сіл та селищ.

Матеріали по темі

Хочеш їсти? Займайся спортом!

Житомирський спорт має врятувати благодійний фонд

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки ніхто не голосував)
Завантаження...

Залишити коментар

Gallery
14 28 29 100_1507
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930